Onlangs werd een grote opslagruimte aangeboden zodat er weer goederen kunnen worden ingezameld voor onze partner in Mikondo. Wie helpt mee?

Mikondo helpen? Dat kan zo! www.mikondo.nl


We kennen weinig of geen mensen die reizen naar Kinshasa en spullen kunnen meenemen. Wie wel? Dan graag een tip!

Eind augustus gaat Mieke nog eens op werkbezoek. Zij kan in haar vliegbagage wel wat meenemen. Er is enorm behoefte aan balpennen, en mini-whiteboards in diverse kleuren met markers en inkt. Voor de Kleuterschool. Elke 2 maanden zijn er 100 nieuwe nodig. En gebruikte laptops en tablets voor de lessen lagere en middelbare school zijn zeer welkom!
Voor het verschepen van materialen ontvangen we geen subsidie. We bekostigen die operatie uit donateursgelden of bedrijfssponsoring die speciaal daarvoor hopelijk gegeven worden. (Vermeld het woord Transport bij donatie op NL37 INGB 0009 3940 95)

Voor de werkplaatsen waar de vakopleidingen plaatsvinden zijn machines en gereedschappen nodig. - Werkplaatsmachines graag in overleg.

Gereedschappen voor de garagewerkplaats en opleidingen tot automonteur, meubelmaker, bouwvakker, elektricien, schilder, lasser, loodgieter, metselaar, enz. Denk aan: hamers, zagen, beitels, schroevendraaiers, sleutels, meetlinten, ook alle handgereedschappen die in een gemiddeld huishouden te vinden zijn, of in een werkplaats.

Elektrische gereedschappen (220V) zoals bijvoorbeeld boormachines, zaagmachines, slijpmachines, schuurmachines.
Zaagtafels, slijpmachines, aggregaten, lasapparaten: kortom kleine werkplaatsmachines die nodig zijn om een werkplaats in te richten. (Geen fietsen of tuingereedschap)

Voor opleiding kledingmaken
Materiaal en gereedschap voor de naailessen en de Naaischool. Denk aan handnaaimachines merk Singer, trapnaaimachines en elektrische naaimachines. Maar ook meer industriële naai-, brei-, lock- en borduurmachines. Lichte gebreken geen bezwaar. Scharen. Centimeters, knopen, ritsen alle maten, biaisband (breed), elastiek, spelden,
klossen garens. Paspoppen!

Kleding: beschermende kleding: laarzen en schoenen, overalls, werkbrillen, enz.

Praktijkmateriaal voor schoolvakken:
Voor de vakken scheikunde, biologie enz.,
Kopieerpapier (heel veel!)
Knutselkarton

Koffers (als opbergmiddel)

21 juni 2023 – Mieke Rang – W 0630756041 – vriendenvanmikondo@gmail.com
terug

Actueel

komende kerkdiensten  

Dorpskerk Vledder
zondag 8 oktober 2023
10.00
Mevr. v.d Brink- Smit
Dienst online bekijken


Dorpskerk Vledder
zondag 15 oktober 2023
10.00
Ds. Procee
Dienst online bekijken


Dorpskerk Vledder
zondag 22 oktober 2023
10.00
Mw. ds. Gaastra
Dienst online bekijken


Dorpskerk Vledder
zondag 29 oktober 2023
10.00
Mw. ds. Gaastra
Dienst online bekijken