Overig


HEILIGE HERRIE – Geloven in popmuziek
De deuren van de Hervormde Pancratiuskerk in Diever gaan open voor liefhebbers van popmuziek! Corjan Matsinger neemt je mee op zijn pelgrimsreis door hitlijsten vanaf de zestiger jaren tot heden. Laat je meeslepen door de indrukwekkende muziek van Led Zeppelin met ‘Stairway to Heaven’ tot Hozier met ‘Take me to church’. 
 Geloven, spiritualiteit en popmuziek komen samen op vrijdag 29 oktober van 20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de Hervormde kerk te Diever, de ‘Kathedraal van Drenthe’. Geniet van de fantastische akoestiek in een ontspannen sfeer. Toegang 5 euro, incl. koffie/thee. 
 
Koorproeverij in Johannes de Doperkerk
              
Op zaterdag 18 september zal het Vocaal ensemble Magnificat uit Kampen in Vledder te horen zijn. Na anderhalf jaar corona, is het weer een feest om als koor samen te musiceren in een kerk, om zo Gods lof weer zingenderwijs over de lippen te laten komen. Ook het orgel zal bespeeld worden. Met de mooie akoestiek van de Johannes de Doperkerk is dat iets om naar uit te kijken.

Op deze dag is het koor in het kader van een kooractiviteit te gast in Vledder. Het inloopconcert begint om 14.30 uur. Daarbij kun je in-en uitlopen, het heeft een wat ontspannen karakter.
Het thema dat de muziek verbindt, is ‘Bachs liefde voor het lied’ wat uitgewerkt wordt met keuzes uit koralen, liederen en motetten. Het koor vindt het leuk als u ook komt luisteren.
 
terug

Actueel

Komende kerkdienst

Nijensleek
3-10-2021
10.00 uur
Ds. G. Venhuizen
Deze dienst wordt niet uitgezonden.

Dienst terug kijken

Vledder

03-10-2021
Geen dienst

Dienst terug kijken

De update over de verbouwing van de Gerf leest u hier.


Heilige Herrie bij onze buren!!
Vrijdag 29 oktober in Diever
Lees er hier alles over.


4 En 25 oktober 2021
10.00-12.00 uur
In gesprek met Den Heyer en Kuitert
Lees hier verder.


De datums van de Leerhuisavonden zijn bekend.
Lees hier wat het programma dit seizoen brengt.

Oproep van uw kerkenraad.

Corona financiën


Ter inspiratie


Lees hier alles over onze inspiraties.